Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

Guldsmed Ghita Ring
Enkeltmandsfirma
CVR-nr.: 18799758
Adresse: Gammel Kongevej 125, 1850 Frederiksberg C
E-mailadresse: ring@g-ring.dk
Telefonnummer: 33228185

Betaling

Dankort, Visa og Masercard

Levering

Vores leveringstid er 14 dage. Hvis du har brug for anden leveringstid, er du velkommen til at kontakte op på butik@g-ring.dk, og vi vil forsøge at finde en løsning.

Vi sender med Coolrunner/DAO. Det vil sige at din pakke kan hentes i en af DAO's mange udleveringsteder (se hvor udleveringsstederne findes:

https://coolrunner.dk/indleveringssteder )

Vores fragtpris er 40,- pr. forsendelse. Vi leverer kun til Danmark, med mindre andet aftales.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

  • Vi bytter gerne til et andet smykke eller et gavekort, men giver ikke penge retur. (Vores smykker er specielt fremstillet – et såkaldt bestillingskøb).
  • Smykket kan byttes i vores butik på Gammel Kongevej 125,1850 Frederiksberg C (Tirsdag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13).
  • Du har mulighed for at bytte dit smykke i 14 dage, ubrugt og i original emballage – medbring kvittering.
  • Kontakt os gerne på butik@g-ring.dk hvis du har spørgsmål, eller hvis det ikke er muligt at komme til vores forretning.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til os på butik@g-ring.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Smykket kan byttes i vores butik på Gammel Kongevej 125,1850 Frederiksberg C (Tirsdag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13). Kontakt os gerne på butik@g-ring.dk hvis det ikke er muligt at komme til vores forretning.

Du returnerer din ordre til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Smykket skal være ubrugt og i original emballage – kvittering vedlægges.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke kan returnerer eller bytte dit smykke.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Da vores smykker er specielt fremstillet – et såkaldt bestillingskøb, er det ike muligt at få tilbagebetalt købsbeløbet. Men vi bytter gerne til et andet smykke eller et gavekort.

Smykket kan byttes i vores butik på Gammel Kongevej 125,1850 Frederiksberg C (Tirsdag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13).
Kontakt os gerne på butik@g-ring.dk hvis du har spørgsmål, eller hvis det ikke er muligt at komme til vores forretning.


 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen afleveres hos/sendes til:

Guldsmed Ghita Ring

Gammel Kongevej 125, 1850 Frederiksberg C

Åbningstid: Tirsdag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Ghita Ring og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på ring@g-ring.dk er Ghita Ring
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til trediemand.

Som registreret hos Guldsmed Ghita Ring har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: butik@g-ring.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Guldsmed Ghita Ring. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22. november 2018